خوراکی ها

قبل از خرید روغن جامد و نیمه جامد این نکات را بدانید

  • وجود روغن در پخت و پز و به طور کلی پخت و پز بسیار مهم است و این بدان معنی است که آنها ارتباط تنگاتنگی با سلامت ما دارند. اگر قبل از انتخاب و خرید روغن های جامد اطلاعات کافی نداشته باشیم ، ممکن است به گزینه های اشتباهی برویم و سلامتی خود و کسانی که از صنایع دستی ما می نوشند را به خطر بیندازیم. در این مقاله در مورد خرید روغن جامد می خوانید.

    روغن جامد چیست؟

    روغن جامد

    اگر می خواهیم روغن ها را دسته بندی کنیم ، باید بگوییم که روغن های دو دسته ای داریم: گیاهی و حیوانی. گیاهان از دانه های روغنی و روغن حیوانی از چربی های حیوانی یا چربی های شیر حاصل می شوند. روغن جامد دارای اسیدهای چرب اشباع است ، به همین دلیل در دمای اتاق جامد می شود. روغن های مایع مقاومت کمی در برابر محیط دارند و ناپایدار هستند.

    روغن های گیاهی به صورت مایع هستند و برای دوام و نگهداری آسان تر ، جامد می شوند. روغن های مایع ساختار و حالت اشباع نشده ای دارند. به این حالت اشباع نشده نیز گفته می شود. اگر قرار است روغن های مایع جامد شوند ، باید اشباع یا اشباع شوند. اما چگونه؟ راه حل این است که به آنها هیدروژن اضافه کنید.

    در حقیقت ، فرآیند جامد سازی روغن های مایع به این صورت است که هیدروژن به پیوندهای آنها اضافه می شود. این هیدروژناسیون نامیده می شود. جامد شدن روغن های مایع ممکن است ماندگاری آنها را افزایش دهد ، اما می تواند معایب زیادی از جمله کاهش هضم معده ، انسداد رگ های خونی و مشکلات قلبی داشته باشد. با چنین تفاسیری آیا خرید روغن جامد و استفاده از آن در آشپزخانه کار درستی به نظر می رسد؟

    مضرات خرید روغن جامد چیست؟

    مضرات خرید روغن جامد

    همانطور که در بخش قبلی ذکر شد ، روغن جامد معایبی دارد که باید هنگام خرید به آنها توجه کرد. چربی های ترانس هنگامی ایجاد می شوند که روغن ها توسط هیدروژناسیون جامد شوند. چربی های ترانس حاوی چربی های اشباع نشده هستند و برای سلامت قلب و عروق بسیار مضر هستند. این چربی ها باعث افزایش کلسترول بد (کلسترول LDL) و کاهش کلسترول خوب (کلسترول HDL) می شوند.

    بنابراین خرید روغن جامد ایده خوبی نیست. چرا باید به دنبال روغنی باشید که در فرآیند تولید ، روغن مفید یا اشباع نشده به روغن مضر یا اشباع تبدیل شود؟ البته ، تولید کنندگان نیز دلایل خود را برای انجام فرآیند هیدروژناسیون بیان می کنند. این فرآیند باعث ماندگاری بیشتر محصول آنها می شود و مانع از خراب شدن ترکیب اولیه روغن مایع با اکسیژن می شود.

    روغن جامد به راحتی قابل حمل و نقل است و در برابر گرما و گرما مقاومت بیشتری نسبت به روغن مایع دارد. همه اینها به وجود روغنهای جامد در چرخه تولید صنایع غذایی کمک می کند. اما من و شما مجبور نیستیم برای خرید روغن جامد برویم. آیا قبول می کنی؟ با این حال ، بد نیست بدانید که کدام یک از روغنهای جامد بهتر است.

    گزینه‌های بهتر در خرید روغن جامد کدامند؟

    روغن جامد

    در میان روغنهای جامد موجود در بازار ، برخی با شرایط بهتری تولید می شوند. به عنوان مثال ، هنگام خرید روغن جامد ، اطمینان حاصل کنید که اسیدهای چرب اشباع موجود در روغن جامد بیش از 25٪ نباشد. اسیدهای چرب ترانس نیز خطرناک است و اگر مقدار روغن بیش از 10٪ باشد ، نباید به فکر خرید روغن جامد باشید.

    واقعیت این است که روغن های جامد سرشار از اسیدهای چرب اشباع و چربی های ترانس هستند. بنابراین بهتر است در خرید روغن تا آنجا که می توانید از انتخاب آنها خودداری کنید. قسمت مهمی از سلامتی شما به غذایی که می خورید بستگی دارد. بنابراین با خوردن موادی که آسیب آنها به اندازه روز روشن است از زندگی سالم و داشتن جسمی سالم دور نمانید.

    این مطلب ادامه دارد .. .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    سیزده − 10 =

    دکمه بازگشت به بالا