مادر کودک

همه نکاتی که باید قبل از خرید شیردوش بدانید

  • آیا کوچولوی خود را در آغوش می گیرید و به او شیر می دهید؟ صحنه ای زیبا و مادرانه است. اما به دلایل مختلف ، گاهی لازم است شیر ​​خود را از طریق شیردوش شیر دهید و سپس آن را به کودک خود بدهید. خرید یک سالن شیردوشی و مواردی که باید در مورد آن بدانید به شما کمک می کند تا برای مراقبت از کارهای مختلف خود برنامه ریزی بهتری داشته باشید. در این مقاله ما تمام مواردی را که باید قبل از خرید شیردوشی بدانید به شما گفته ایم.

     

    چرا به خرید شیردوش نیاز دارید؟

    خوردن شیر از پستان

    دلایل مختلفی برای خرید شیردوشی وجود دارد. شاید شما به محل کار خود بروید و در غیاب شما مجبور شوید به نوعی به کودک خود شیر دهید ، شاید شیر دادن به کودک یا به هر دلیل دیگری مشکل باشد. به عنوان مثال ، بعضی اوقات مجبور هستید خانه را ترک کنید و نمی توانید کودک را با خود ببرید. در این حالت ، شما باید راهی برای رساندن شیر به نوزاد در زمانی که در آنجا نیستید. خرید شیر برای مادران تقریباً ضروری است. شیر مادر اشکال و اندازه های مختلفی دارد ، بنابراین شما باید قبل از خرید چند نکته در مورد آنها بدانید. برای خرید این دستگاه ، بودجه خود را تخمین بزنید و با مرور شیوه زندگی خود ، به نتیجه گیری نهایی درباره خرید بهترین گزینه برسید.

     

    انواع شیردوش را بشناسید

    انواع شیردوشی از پستان شیر نشان می دهد. این دستگاه ها به صورت دستی یا اتوماتیک یا اتوماتیک به بازار عرضه می شوند. نوع دستی آن مجهز به اهرمی است که به کمک دست به برداشتن شیر از پستان کمک می کند و نوع اتوماتیک آن نیز به کمک برق یا باتری کار می کند و برای برداشتن شیر نیازی به عقربه ندارد. در ادامه ، جزئیات بیشتری از هر یک از این انواع را توضیح خواهیم داد تا در خرید دستگاه شیردوشی مشکلی نداشته باشید و همه چیز را بدانید:

     

    شیردوش دستی

    برای استفاده از این پستانک ها ، باید دستگاه را با یک دست روی پستان نگه دارید و با فشار دادن پمپ دستگاه ، شیر را از دست دیگر پستان خارج کنید. این نوع شیر مادر ارزان است اما همه کارها توسط مادر هنگام شیردهی انجام می شود. البته دامنه قیمت این غرفه های شیردوشی از حدود 10 هزار تومان شروع می شود و تا بیش از 500 هزار تومان ادامه دارد. معمولاً نوع مناسب را می توان با قیمتی مقرون به صرفه خریداری کرد.

     

    شیردوش خودکار الکتریکی

    شیردوش خودکار الکتریکی

    شیرهای مادر خودکار با تعدادی سیم به پریز برق متصل می شوند و شیر به طور خودکار از پستانها خارج می شود. برای خرید شیر مادر خودکار دو گزینه وجود دارد؛ ؛ شیر یک شیر یا دو شیر .. قیمت این دستگاه های شیردوشی به طور متوسط ​​از قیمت دستگاه های شیردوشی دستی بیشتر است. دامنه قیمت آنها از 200 هزار تومان شروع می شود و تا سه و چهار میلیون تومان ادامه دارد.

     

    شیردوش خودکار باتری‌دار

    در این شیرهای دوش ، منبع تغذیه دستگاه برای پمپاژ شیر باتری است. برخی از شیرهای برقی هم با برق و هم باتری کار می کنند. عدم نیاز به پریز برق مزیت خوبی است که کار را برای شما آسان می کند. به عنوان مثال ، بیان شیر هنگام مسافرت ، بیرون از منزل و حتی در خانه با دستگاهی که به پریز برق نیازی ندارد ، آسان تر خواهد بود. مدت زمان و ظرفیت شیرهای مختلف برای کار مداوم متفاوت است ، اما این زمان معمولاً هشت ساعت است. این بدان معنی است که می توانید بلافاصله تا هشت ساعت بدون توقف از بطری های شیر باتری استفاده کنید.

     

    خرید شیردوش بی‌نیاز به دست (هندزفری)

    خرید شیردوش بی‌نیاز به دست

    می توانید بطری های شیر دستی یا هندزفری بپوشید و برای دوشیدن آنها نیازی به استفاده از دسته نیست. این وسایل را می توان در سوتین قرار داد و به راحتی شیر داد. این شیردوش ها معمولاً ارزان نیستند. دلیل قیمت متوسط ​​بالای آنها در مقایسه با گزینه های دیگر در طراحی ظریف آنها این است که آنها بدون ایجاد سر و صدا و جلب توجه از پستان مادر شیر می دهند و می توانند در هر محیطی مورد استفاده قرار گیرند. این پستانک ها در گروه پستانک های باتری یا برقی قرار می گیرند.

     

    خرید شیردوش برای دو پستان

    این نوع شیر مادر گزینه دیگری است که از هر دو پستان به طور همزمان شیر می دهد. مدل های شیر مادر به شما کمک می کند تا در وقت خود صرفه جویی کنید و اگر کودک شما در طول روز شیردهی زیادی دارد گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. ساخت پمپ دستی از این طریق امکان پذیر نیست. بدیهی است که هنگامی که هر دو دست دستگاه را بر روی پستان نگه داشته اند ، امکان شیر دادن وجود ندارد. بنابراین دستگاه های شیردهی که دارای دو پستان برای شیردوشی همزمان هستند نیز در گروه دستگاه های شیردوشی اتوماتیک قرار می گیرند.

     

    چطور باید از شیردوش استفاده کرد؟

    چطور باید از شیردوش استفاده کرد

    اگر می خواهید بعد از مرخصی زایمان به کار خود برگردید یا به دانشگاه بروید ، باید کار خود را با خرید شیر برای خود آسان کنید. قبل از شروع شیردهی برای اولین بار با دستگاه و نحوه کار آن آشنا شوید. نحوه کار با شیردوش دستی و برقی به شرح زیر است

     

    شیردوش دستی چطور کار می‌کند؟

    • ابتدا اطمینان حاصل کنید که سالن شیردوشی و دستان شما کاملا تمیز هستند.
    • پوشش شیر را روی پستان قرار دهید تا در تماس کامل با پوست باشد.
    • دسته یا اهرم دستگاه شیردوشی را به آرامی فشار دهید تا مراحل به تدریج شروع شود.
    • اهرم و دسته شیر را محکم تر فشار دهید تا شیر بیشتری در مخزن و ظرف جمع شود.
    • پس از دوشیدن هر دو پستان ، شیر را کاملاً بشویید و بگذارید تا برای استفاده بعدی خشک شود.

     

    شیردوش خودکار چطور کار می‌کند؟

    • ابتدا اطمینان حاصل کنید که سالن شیردوشی و دستان شما کاملا تمیز هستند.
    • دستگاه را به برق وصل کنید یا اگر فقط باتری دارد ، آن را روشن کنید.
    • شیر مادر را به سینه وصل کنید.
    • بسیاری از دستگاه های شیردوشی اتوماتیک دکمه هایی برای تنظیم سرعت و روند دوشش دارند. از آن استفاده کنید و سریعاً شروع به کار کنید ، که به تحریک تولید شیر کمک می کند و فرآیندی شبیه به آنچه کودک می مکد تا شیر از پستان خارج شود ، ایجاد می کند.
    • برای تکمیل فرآیند شیردوشی ، دستگاه را روی سرعت بیشتری تنظیم کرده و برای سینه بعدی تکرار کنید. اگر وسیله ای برای هر دو پستان در اختیار داشته باشید ، این کار به طور همزمان امکان پذیر است.

     

    به این توصیه‌ها دقت کنید

    دوشیدن شیر

    میزان شیر مصرفی شما به مقدار شیر شما در طول روز به کودک خود بستگی دارد. کودک شما هر چه بزرگتر می شود نیاز به شیر دادن بیشتر دارد زیرا در طول روز به شیر بیشتری احتیاج دارد. اگر در شیردهی مشکل دارید و شیر از پستان به راحتی خارج نمی شود ، باید سعی کنید این کار را در یک محیط آرام و بدون استرس انجام دهید.

     

    استفاده از کمپرس گرم و ماساژ بدن برای خارج شدن شیر از پستانها نیز روش خوبی است. برای اینکه میزان شیر خود را بیشتر کنید و آن را به راحتی شیر دهید ، از نوشیدن مایعات مانند آب و گزینه های دیگر مانند نوشیدنی ها و نوشیدنی های بدون کافئین آگاه باشید. در هنگام خرید شیر شیردوشی ، مراقب نیاز و تعداد دفعات استفاده از این دستگاه باشید.

     

    نظافت و استرلیزه کردن شیردوش را یاد بگیرید

    تمیز کردن و مراقبت از تمیزی شیردوش بسیار مهم است و پس از خرید شیر شیردوشی و یادگیری نحوه استفاده از آن ، باید نحوه تمیز کردن و استریل آن را نیز بدانید. بطری شیر ، قسمت و روکشی که روی پستان قرار می گیرد ، دریچه و اهرم پمپاژ شیر و هر قسمت و قسمت دیگر از دستگاه شیردوش باید با دقت تمیز شود. تمیز کردن این وسیله هم از سلامت کودک محافظت می کند و هم از بروز بیماری های عفونی در مادر جلوگیری می کند. این احتمال وجود دارد که بتوانید شیر را در ماشین ظرفشویی بریزید و بشویید ، اما قبل از آن در شستشو به نکات زیر توجه کنید:

     

    قسمتهای مختلف پمپ شیر را بلافاصله پس از استفاده از دستگاه با آب سرد بشویید.

    پس از شستشو ، هر قطعه را به مدت 10 تا 15 ثانیه کاملاً با مایع ظرفشویی و آب گرم بشویید.

    هنگامی که شستشوی قطعات مختلف به پایان رسید ، آنها را در یک ظرف تمیز قرار دهید تا آب آن خشک شود یا از پارچه / حوله کاغذی کاملاً تمیز برای خشک کردن قطعات دوشش استفاده کنید. استفاده از حوله برای خشک کردن ایده خوبی نیست زیرا به احتمال زیاد میکروب ها و میکروب ها در پرز حوله پنهان شده اند.

    بعد از خشک شدن قسمتهای مختلف دستگاه شیردوشی ، قسمتهای مختلف آن را جمع کرده و سپس در کابینت ، کمد و .. قرار دهید.

     

    استرلیزه کردن بخش‌های مختلف شیردوش را یاد بگیرید

    استرلیزه کردن بخش‌های مختلف شیردوش

    همیشه عقیم سازی قسمتهای مختلف سالن شیردوشی ضروری نیست. اگر کودک شما زیر سه ماه است یا سیستم ایمنی ضعیفی دارد ، قطعاً باید ضد عفونی و استریل شیر مادر را در نظر بگیرید. فراموش نکنید که وقتی می خواهید برای اولین بار از دستگاه شیردوشی استفاده کنید ، باید آن را کاملا تمیز و استریل کنید. برای عقیم سازی شما باید:

     

    پمپ را با آب و مایع ظرفشویی خوب بشویید.

    قطعات و قسمتهایی از دستگاه را که می توان در آب جوش قرار داد در قابلمه ای پر از آب قرار دهید.

    آب را به مدت پنج دقیقه بجوشانید.

    پس از تمیز شدن قطعات در آب در حال جوش ، آنها را با یک انبر از ظرف خارج کنید.

     

    در آخر

    بخشی از پستان با نوک پستان و اطراف آن در تماس است. هنگام خرید دستگاهی متناسب با اندازه دستگاه و پستان باید مراقب باشید. برخی از مارک ها ابعاد مختلف پستان مادران را در نظر گرفته و در قسمت متصل به پستان ، شیرهای مادر را در اندازه های مختلف تولید کرده اند. اما برخی از مارک ها این موضوع را در نظر نمی گیرند. بنابراین هنگام خرید دستگاه شیردوشی ، به موضوع تناسب اندام توجه کنید. همچنین توجه داشته باشید:

     

    شیر را می توان تا چهار ساعت در دمای اتاق (25 درجه سانتیگراد یا کمتر) نگهداری کرد.

    شیر دوشیده را می توان تا چهار روز (در دمای 4.4 درجه سانتیگراد) در یخچال نگهداری کرد.

    شیر دوشیده شده را می توان به مدت شش تا 12 ماه (منهای 17.8 درجه سانتیگراد یا سردتر) در فریزر نگهداری کرد.

    برای خرید شیر در مدل های مختلف می توانید به وب سایت دیجی کالا نیز مراجعه کنید:

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    چهارده − 2 =

    دکمه بازگشت به بالا