خوراکی ها

آیا ژلاتین موجود در پاستیل دلیلی برای سالم بودن این خوراکی است؟

  • امروز می خواهیم ببینیم که خرید پاستیل از نظر ارزش غذایی تا چه اندازه قابل توجیه است. با ما بمان.

    پاستیل یکی از محبوب ترین میان وعده ها به ویژه برای کودکان است. اتفاقاً والدین در برابر خرید آن مقاومت کمتری نشان می دهند ، زیرا فکر می کنند این ماده غذایی مفید است. نکته دیگر اینکه پاستیل ها با انواع و اقسام شکل ها و رنگ های سال نمی دانند و بسیاری از ما بزرگسالان در خوردن پاستیل ها فرزند کمی نداریم! به همین دلیل مهم است که در مورد سلامت این ماده غذایی صحبت کنیم.

    اگر گهگاه یک یا دو قرص لوزی در دهان خود بگذاریم ، به نظر نمی رسد سلامتی ما در معرض خطر باشد. اما اگر این غذا به بخشی از سبد غذایی شما تبدیل شده است ، باید برخی از حقایق را برای شما روشن کنیم.

    از ترکیبات سازنده پاستیل چه می‌دانید؟

    ترکیبات سازنده پاستیل

    احتمالاً اولین چیزی که به ذهن می رسد ژلاتین است. تقریبا همه ما فقط ژلاتین را از ترکیبات پاستیل می شناسیم! ژلاتین پروتئینی است که از جوشاندن استخوان ها ، غضروف ها و پوست حیواناتی مانند گاو بدست می آید. به همین دلیل ، گیاهخواران مجبورند پاستیل های ساخته شده به جای جایگزین های ژلاتین مانند پکتین را خریداری کنند.

    علاوه بر ژلاتین ، سایر مواد رایج موجود در پاستیل شامل گلوکز ، اسید سیتریک و رنگهای غذایی و روغنهای اساسی است.

    شاید از افراد اطراف خود شنیده باشید که پاستیل به دلیل ژلاتین بودن برای استخوان و عضله ما مفید است. اما بیایید نگاهی به ارزش غذایی نمونه پاستیل بیندازیم تا ببینیم پروتئین سبد پروتئین ما چقدر غنی است.

    بررسی یک نمونه برچسب غذایی پاستیل

    به عنوان مثال ، ما پاستیل های نوشیدنی شیبا را انتخاب کردیم. شاخص و جدول ارزش غذایی این محصول را می توانید در تصویر زیر مشاهده کنید:

    برچسب غذایی پاستیل
    • شاخص قند موجود در این محصول با نشانگر قرمز مشخص شده است. یعنی به وضوح نشان می دهد که پر از قند است. اگر محصولات قندی دیگری را که در طول روز مصرف می کنیم در نظر بگیریم ، با خوردن این پاستیل ها ممکن است از مقدار مجاز مصرف قند و شکر در روز فراتر برویم و در نتیجه ممکن است در معرض چاقی و بیماری های قلبی قرار بگیریم.
    • هر 100 گرم این محصول حاوی 6 تا 7 گرم پروتئین است. شما می دانید که پروتئین یکی از مهمترین مواد مغذی در بدن است. اما سایر منابع پروتئینی از ارزش غذایی بالاتری برخوردار هستند. درعوض ، فکر خود را به سمت چیزهای خوب زندگی مانند گوشت و تخم مرغ معطوف کنید.
    • پاستیل همچنین از نظر ویتامین ها و مواد معدنی ماده غذایی با ارزشی نیست. به عنوان مثال ، با مصرف 20 گرم در هر وعده از این نوشابه ها ، حدود 60 کیلوکالری انرژی دریافت خواهید کرد و اگر چند وعده مصرف کنید ، در این صورت فضای کمتری برای غذاهای مغذی بیشتر مانند میوه ها و سبزیجات خواهید داشت. . با این وجود اگر به جای یک مشت پاستیل خوشمزه یک سیب بخورید ، از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بیشتر از بدن بهره مند می شوید.

    ارزش غذایی پاستیل در مارک های مختلف تفاوت زیادی ندارد ، زیرا پاستیل میان وعده با کم و بیش مواد مشابه فرموله می شود. بنابراین اگر پروتئین این ماده غذایی وسوسه انگیز را دوست دارید ، باید به شما پیشنهاد دهیم که پروتئین این محصول ارزش قند بالای آن را ندارد! برای دریافت پروتئین قطعاً می توانید به منابع غذایی با ارزش تری در رژیم غذایی خود اعتماد کنید.

    در مورد پاستیل های مولتی ویتامین ، اگر با یکی از آنها روبرو شدید ، باید بدانید که مورد آنها متفاوت است. اینها مکمل های ویتامینی به صورت لوزی هستند و مانند سایر مکمل ها ، استفاده از آنها در هر سنی منوط به تجویز پزشک است.

    جمع‌بندی

    بحث ما این نیست که اصلاً هرگز پاستیل نخرید. فقط از پروتئین آن خیلی راضی نباشید. اگر می خواهید میوه نخوردن کودک خود را با پاستیل میوه جبران کنید ، این یک تصور غلط است. در صورت ابتلا به دیابت باید در مورد قرص های لوزی بدون قند از پزشک خود س askال کنید.

    به طور خلاصه نمی توان این غذا را یکی از با ارزش ترین غذاها دانست. اگر یک مشت پاستیل بخورید بیشتر از فواید پروتئینی آن در معرض آسیب های قندی این محصول قرار می گیرید. بنابراین آن را جایگزین غذاهای اصلی در سبد خرید خود نکنید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نمایش بیشتر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    6 + سیزده =

    دکمه بازگشت به بالا